Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.

Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
tirsdag 28. februar 2012

Enkel forvandling

Jeg husker ikke hvor jeg så et bilde av en dyr og høyst moderne stol i industriell stil. For dette var ikke en stol jeg  normalt ville lagt merke til. Men i et flash så jeg for meg stolene som har støvet ned på låven. Jeg har ikke spart på det bildet som trigget gårdsdagens handling så jeg får ikke sett hvor nær jeg kom.

Uansett synes jeg at dette ble en ganske stilig stol. Særlig i forhold til utgangspunktet.
        

Så istedenfor å ende sin dager i restavfallet får stolene komme tilbords ved den store festen til sommeren.

6 kommentarer :

 1. Det var en veldig vellykka make-over. Jeg er ikke så forelska i den industrielle stilen, men enkle linjer liker jeg og denne stolen ble tøff. :-)

  SvarSlett
 2. Så kul den blei, har sett en og annen av den typen med malingsflekker og det som verre er. Her er redninga! (",)

  SvarSlett
 3. Den synes jeg ble kjempekul=) Bra den ikke havnet på dynga. De kommer helt sikkert til å finne sin rett i bryllupet=) Ha en super kveld=) Vibeke

  SvarSlett
 4. WoW! Litt av en forvandling. Kjempevellykket!

  SvarSlett
 5. Den hadde jeg gladelig kopiert med hvit lakk ;) Noe å huske til senere :)

  SvarSlett