Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.

Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
søndag 1. januar 2012

Velkommen 2012

Godt nytt år!
Jeg viser utsikten ut av spisestuedøra. Jeg har planlagt å ta bilder ut her hver søndag hele dette året. For her kommer det til å skje ganske mye etterhvert. Først ser det ut til at vi får vanlig norsk vinter.

Om noen få dager går jeg inn i mitt tredje år som forfatter av Bestemors hage. I høst bestilte jeg en trykt utgave av 2010 fra Blog2Print. Og snart vil jeg bestille boka fra 2011.
Mitt første innlegg i 2010 dreide seg om nytt kjøkkenbestikk. Vi har enda ikke klart å finne et. Det neste jeg skrev om var badene våre. Det koblet jeg til NIB (Norske Interiørblogger). Og jeg fikk min første kommentar! Jeg fortsatte å skrive om farger, og har tenkt å gjøre det igjen.

Etter snart 2 år har jeg hatt 31.512 besøk og nesten 100.000 sidevisninger her. Fordi jeg har spredt meg på flere steder så kan jeg plusse på enda 31.000 besøk.

Vi starter det nye året med flere feiringer av et familiemedlem, og den første før vi rekker å rydde bort julepynten. Det er også lagt fremdriftsplan for den viktigste feiringen så langt på gården - bryllup i slutten av juni. Før det blir det konfirmasjon til en nevø. Altså blir det mye å skrive om fremover.

9 kommentarer :

 1. Lurt å få trykket bok av bloggen, det har jeg også tenkt på.
  Gleder meg til å følge deg og bloggen videre i 2012.
  Ønsker deg et riktig godt nytt år!

  SvarSlett
 2. Rigtigt godt nytår til dig og dine. Jeg håber 2012 vil bringe dig masser af haveglæde og glade stunder.

  SvarSlett
 3. Godt nytt år til deg!!
  Jeg skal selv bestille en slik bok..jeg tar hele året i en bok;)
  Nyt starten på året, klem fra meg;)

  SvarSlett
 4. Godt nytt år til deg.
  Ellen :)

  SvarSlett
 5. Jeg har akkurat bestilt Innerst i veien som bokform, en heller dyr affære. Burde kanskje ikke skrive så mange innlegg så 2012 blir billigere..? Godt nyttår.

  SvarSlett
 6. Det blir et spennende prosjekt å ta bilde fra samme sted utover året....her hos oss er det bare grønt, grått og vått...

  Lykke til med det nye ubrukte året.

  SvarSlett
 7. Fiiiine snøen!

  Godt nytt år!
  Gleder meg til fortsettelsen av Bestemors hage.
  :)

  SvarSlett
 8. Ja, jag räknar med att det kommer förändra sig utanför dörren allt so bygget fortskrider.
  God fortsättning :)

  SvarSlett
 9. Så artig med en sånn bok. Hvordan er sidene delt inn, et pr dag, eller er alt fortløpende så du får delte innlegg? Hadde vært spennende å se noen eksempel sider også :-) Og ca hvor mye koster det totalt? Ha en fin januaruke - jeg håper virkelig at det kommer noe snø hos oss også snart!

  SvarSlett