Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.

Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
lørdag 31. desember 2011

Snart nytt år

Jeg har brukt de siste dagene til å rydde i oppskrifter. Gjennom snart to år hadde jeg publisert ganske mange både her og på Jul i bestemors hage. Særlig de som lå her var så dårlig merket at jeg nesten ikke fant dem igjen selv. En kommentar fra en julegjest satte meg på ideen og en ny blogg har sett dagens lys.
Jeg kommer fortsatt til å skrive om mat og legge oppskrifter her, men samtidig vil oppskriftene også bli lagt i oppskriftssamlingen Mat i bestemors hage.  På menyen i kveld står andebryst.

Fortsatt gjenstår en del oppryddings og redigeringsarbeid, men jeg publiserer nå. Dette blir årets nyttårshilsen til alle mine lesere.

Så vil jeg takke for alle kommentarer jeg har fått. Dessuten takk til   Ege Denne for bloggkåringen GulrotBerta og til de som stemte på meg som Hageblogg.

Godt nytt år!!

5 kommentarer :

 1. And høres kjempegodt ut.

  Ha et riktig godt nyttår,

  hilsen Lisbeth :)

  SvarSlett
 2. så produktiv du er!
  Jeg er veldig glad når blogginnlegg settes i system, etiketter og gjerne også egne oversiktssider. Egen blogg hørtes jo veldig ambisiøst ut da, du får melde den på matbloggerlisten om du ikke allerede har gjort det :)

  Godt nytt år til deg og, og takk for god inspirasjon gjennom året som gikk :D

  SvarSlett
 3. Det var en lur ide! Godt nytt år til deg og dine! Klem Mette

  SvarSlett
 4. Gratulerer med bloggawardtittel:)
  Det er eit stort arbeid du legg ned i bloggane dine. Det er nok eit kjekt, og ikkje minst nyttig arbeid. Og når ein trivast med det ein gjer, så får ein stor arbeidskapasitet.
  Ha eit riktig godt nytt år!

  SvarSlett
 5. Så kjekt med matblogg og da! Nei det blir nok ingen Norgestur med det første Åshild... Jeg var i Norge for to år siden, og det får holde for en stund...dessverre. Vi har nemlig en hund som sulter seg til døde når vi plasserer den på kennel. Sist gang, da var vi borte en uke, og det var så vidt hun overlevde. Hverken spiste eller drakk på en hel uke. Hunden er snart 9 år, og med diverse helseproblemer, så vi får heller ta det igjen med reising når hun "ikke er her lenger". Vi er jo så forferdelig glad i dette dyret, så sånn som det er nå orker jeg ikke å reise ifra henne...

  SvarSlett