Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.

Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
tirsdag 24. januar 2012

Søkeord og vaser

Det er mange som har skrevet om hvordan folk plutselig kommer innom bloggen. Og jeg har lest om hvor mye rart/forskjellig som folk søker på, enten på Google, Kvasir, Ask eller andre søkesider.

Jeg vil tro at de aller fleste som kommer til meg på denne måten blir skuffet. Interørstiler var noe jeg skrev om da jeg ikke visste at det var forskjell på interørstil og interørtrend. Her i huset er det hvertfall ikke mye trender. Jeg ble litt sjokkert over at herskapelig interør også førte til meg. Det har jeg da aldri skrevet. Men et ord i en kommentar er nok. Den som skrev LADY 20 maling ble sikkert også oppgitt. Her i huset har vi ikke brukt noe annet enn LADY 40 olje (halvblank). En har også søkt etter Øystein Sunde. Rett nok skrev jeg et innlegg om sokker som forsvant i vaskemaskinen. Bryggeri i Drammen, dusj rett vegg og montere låvebru er andre søk. Jeg har skrevet om Wriedts bryggeri, men sikkert ikke på det nivået som søkeren hadde behov for. Vi har dusj på rett vegg på badet vårt. Og siden det er få typer på markedet så ligger bildet av vår dusj høyt opp på trefflisten. Men montere låvebru - det har jeg aldri skrevet om.

På fire punkter jeg jeg derimot sikker på at søkeordene har ført dem til riktig plass: firkanta/hekla grytekluter, eplemost, løkholder og vaske mikrobølgeovn. Jeg har lagt ut oppskrift på gryteklutene mine, skrevet om hvordan jeg lager eplemost, hvordan jeg bruker løkholder og hvordan jeg vasker mikrobølgeovn

I dag har jeg ryddet i noen kjøkkenskap og fant en svært retro vase som ikke passet noe særlig inn her i huset. Men så fylte jeg ris oppi for å kunne sette telys inni. Vips så fikk jeg en helt nydelig lykt.

Sammen med et tinnfat med frukt og to plommesyltetøyglass fra Nøstetangen glassverk så ble dette riktig så flott.
8 kommentarer :

 1. Stilig ble det!!Godt å finne ny bruk for ting og tang man har stående.
  Ja, man kan undres over hvem som slumper innom;)
  Nok en gang, kos dæ;)

  SvarSlett
 2. Ja, men DET var en god ide!

  Jo, jeg har ogsa tenkt litt over hva de rare sokeordene som folk har skrevet inn og kommet til MEG pa... :-)))

  SvarSlett
 3. Ser ut som om glassene og vasen er et sett. Utrolig bra passet de sammen!

  SvarSlett
 4. Heisan:)..dette ble da veldig flott..gøy med ny bruk av ting en har:)
  Takker for dine varme ord...:))

  SvarSlett
 5. Flott ide! Fint var det også:)

  SvarSlett
 6. Vakkert!
  Og da har du tatt interiørblogginga for denne uka - hvis du skal følge Lises utfordring :)

  SvarSlett
 7. Ja,det er morsomt å se hva folk søker etter!
  mye rart som kan stikke innom!:)

  SvarSlett
 8. Heisann. Jeg syntes det er spennende å følge med på hva folk søker etter, og havner innom meg. Trollhassel og lysslynge er det daglige søkere på, ser jeg.Det morsomste var den som søkte etter feil i strikkedukkene til Arne og Carlos. For der kunne ikke jeg hjelpe dem, for å si det sånn, for jeg fant ingen feil, bare noen begrensninger i oppskriften. Og når det gjelder å følge Wood and rose, så er det bare å trykke på den grå "knappen" nede i høyere hjørne på skjermen din, hvor det står FOLLOW. Man kan abbonere på innlegg, og da får du beskjed på eposten din, det samme med kommentarer. .Håper du finner ut av det, for wordpress er ikke komplisert, bare annerledes enn blogspott. Velkommen er du:DDD klem Grethe

  SvarSlett