Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.

Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
lørdag 28. januar 2012

Bloggkategorier

Silje er blant dem som har tatt Lises utfordring/oppfordring virkelig på alvor. Hun har kommet med innlegg hver dag fra forskjellige bloggperspektiver.

Jeg tenkte at jeg også kunne delta, men noen linjer ut i samfunnskritiske "Jeg vil bo på hotell når jeg blir 90" innså jeg at dette konseptet ikke var for meg.

Men Elisabeth innerst i veien har vært en god rosablogger, det var også Lise selv på onsdag med hele 1,2,3 innlegg. Interiørblogging blir slik i  Siljes penn. Matblogging var en annen kategori, og slik Ingrid gjør det. Mekkerne har laget et speedblogginnlegg.

Lise har forresten satt igang en kåring av årets fjaseblogg. Som hun selv skriver: Det å fjase er en kunst. Mestrer du den ikke, fjaser du heller ei. 

Når jeg leser noen av bloggene på lista så blir jeg gang på gang imponert over temabredden, innholdet og formen. Jeg har innsett forlengst at jeg er sjanseløs, og kommer til å holde meg til hus og hage på den måten som jeg har gjort til nå.

Derfor går jeg over til de siste ukenes tema: bilder. Nye 594 ble hentet på onsdag.

Nå skal jeg legge inn den nest siste bestillingen i denne omgang. Nå dreier det seg om 680 bilder til albumet forårets brudepar fikk i gave. Det ble tatt over 2000 bilder så jeg har hatt en stor sorteringsjobb først.

Grunnen til hastverket? Fotoknudsen har hatt tilbud på 49 øre/bilde. Nå er det 39 øre, forutsatt ordre på over 500 bilder.

Forøvrig har jeg tatt det store skrittet å laste ned Google Chrome som nettleser. Jeg prøvde med Firefox også, men ble ikke helt venner med den.

6 kommentarer :

 1. Stort smil til deg, Åshild.
  Jeg har også brukt Chrome de siste månedene, ok det.

  SvarSlett
 2. Hei Åshild!
  Takk for tips om blåfarger! Jeg var inne på Jotun-kartet, og sjekket isvann og risør - risør er nok mer i den retning jeg tenker, men lysere!

  Jeg har visst ikke fått med meg det du skriver om her, men skal sjekke det ut!

  God helg til deg!

  Klem Cathrine :-)

  SvarSlett
 3. Jeg bruker Chrome, og er helt fornøyd.

  Tusen takk for kniv og sliper!
  Superdupert!

  SvarSlett
 4. Bloggkategoriene har jeg visst gått glipp av...men det ser så morsomt ut at jeg har bittelitt lyst til å svinge meg rundt og prøve. men så spørs det da, er det fro sent?

  SvarSlett
 5. Hyggelig innlegg!

  Du kunne jo hatt tidenes bildeblogg med alle de bildene der! Jeg syns egentlig at det har vært veldig moro med så mange kategorier, men det er godt utfordringa bare varer i en uke.. Jeg blir neppe noen interiørblogger etter dette:)

  SvarSlett
 6. Ja, det blir litt av en jobb når man ikke dekker over skikkelig. Den fella går vi i stadig vekk. Lærer aldri=) Jeg blir så inspirert av bilde-organiseringen din at jeg får lyst til å begynne selv. Problemet er at jeg har ny pc, så nå er noe her og noe der!!! Enda en grunn til å ta tak i det. Håper du får ei fin helg=) Forresten... jeg elsker gryteklutene mine! Skal prøve å få kjøpt garn slik at jeg kan hekle noen gaver til jul .... litt tidlig, men må være ute i god tid for å rekke det. Vibeke=)

  SvarSlett