Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.

Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
onsdag 11. januar 2012

Påminnelse

Jeg minner bare om at fredag den 13. kl 22.00 så trekker jeg hvem som skal få potetskreller og stor rotkniv (Victorinox) og knivsliper (Fiskars). For å være med i trekningen så må du ha kommentert den siste uka.

 

9 kommentarer :

 1. Se der du , dette har jeg ikke fått med meg.
  Så flott gave da så her vil jeg gjerne være med.

  Ha en super duper dag , klem Marit.

  SvarSlett
 2. Det var jo en flott gave! Håper du får mange kommentarer i dag da.

  SvarSlett
 3. Så flott. Godt verktøy er halve jobben. Knivsliperen er kanskje en ide, anskaffet Fiskars sakssliper, den gjorde susen. Har pluteselig sakser som funker igjen. :-). Med ønske om en fin januaruke! hilsen fra KW

  SvarSlett
 4. Flott premie! men jeg har allerede kommentert:-)

  En fin kveld ønskes deg!

  Klem:-)

  SvarSlett
 5. Å helledussan så lekker middagen under her ser ut. Så profesjonelt. Det ser ut som på en femstjerners restaurant. Kan du kanskje flytte hjem til meg???
  Ellen :)

  SvarSlett
 6. Nå ble jeg sulten her.. av å lese alt dette... skrubb!!

  SvarSlett
 7. Jeg henger meg selvfølgelig på i trekningen:-) Victorinox knivene er kjempegode å jobbe med!
  PS: Middagen under ser utrolig god ut:-)
  Ha en fin kveld videre

  SvarSlett
 8. Middagen under ser fantastisk ut! Og du, takk for tips angående ordrebekreftelse på kommentarer. jeg var faktisk ikke klar over at jeg hadde dette tullet, det e rnok en innstilling som kommer av seg selv og selv blir jeg aldri bedt om å bekrefte på egen blogg. Det skal være fjernet nå!

  SvarSlett
 9. Gratulerer med to år! Veldig koselig å følge deg (selv om jeg er dårlig på å legge igjen komentar) og enig med andre at middagen under ser fantastisk ut!

  SvarSlett