Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.

Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
onsdag 4. januar 2012

Feiring

Den 13.januar er det 2 år siden jeg postet det første innlegget i Bestemors hage. Det har blitt mye om hage, men også om mat, jul, farger og gammelt hus.

I løpet av de siste dagene har jeg rundet 90 følgere og kommentarene har drysset inn. Jeg har bestemt meg for å gjenta forårets "jubileumsgave".

Altså; potetskreller og stor rotkniv (Victorinox) og knivsliper (Fiskars) trekkes blandt de som kommenterer helt fram til 13.januar.
          
Jeg lager mye mat og vet at gode redskaper er viktig. Likevel trenger ikke gode redskaper å koste alle verden, noe disse er gode eksempler på.

10 kommentarer :

 1. Jøsses, så generøs du er! Jeg har ihvertfall mye moro med å følge bloggen din. Jeg er ikke glad i å lage mat, men jeg er glad i å spise mat, og blir som regel alltid sulten av å lese bloggen din :)
  Og selv om jeg ikke er noe hagemenneske, får jeg masse inspirasjon av det du gjør med din hage på sommeren.
  Gratulerer med jubileet den 13. :)

  SvarSlett
 2. Gratulerer med snart jubileum!
  Flotte premier du har.
  Eg synst det er vanskeleg å finne knivar som både er billige og gode.
  Det gjeld også steikepanner. Eg har ikkje tall på kor mange steikepanner vi har slitt ut. Vi har prøvd både billige og dyre.

  SvarSlett
 3. Enig i at godt redskap gjor jobben lettere! Gratulerer med det forestaende jubileet!

  SvarSlett
 4. For en suveren blogg du har:) Jeg har kosa meg og sett hvor vakkert du har det:) Skikkelig flott:)
  Ha et godt 2012:)

  SvarSlett
 5. Så snill du er=) Gratulerer med jubileum. Det er alltid artig. Jeg er blitt veldig glad i gryteklutene mine, og har funnet ut at de ikke er julegrytekluter, noe som betyr at de kan henge fremme hele året=) Håper du har fått en fin start på det nye året. Vibeke=)

  SvarSlett
 6. Det er veldig lurt å grunne og male først, men det er så mye org!!! Men burde helt klart gjort det, da resultatet blir bedre=) Vi har venner som har gjort det samme med panel før det slås opp, men det har vi rett og slett ikke plass til=)

  SvarSlett
 7. Du er så god!
  Gratulerer med det kommende jubileet!
  :)

  SvarSlett
 8. Jubileum, tänk vad fort året går. Hoppas du tar och fortsätter minst ett år till. Självklart ska jag dela med mig, inte sälja, om det spirar av mina frö:)

  SvarSlett
 9. gratulerer med 2 års dagen!! Du har så koselige blogger!!

  Dette settet er riktig flott!!

  Klem:-)

  SvarSlett
 10. Gratulerer. Imponert over at du har postet så mange innlegg i desember. (",)

  SvarSlett