Det ble faktisk sju sylter i dag, og de ligger for lengst i press i kjelleren.
Men sånn så det ut da alt kjøttet var delt opp.
Så blir kjøttet lagt i plastbolle med klede i. Vi strør en krydderblanding mellom lagene.
Jeg bretter kledet sammen på toppen og vipper hele sylta ut av plastbollen som ei pakke.
Surringen av syltene overlates til meg. Syltene må tilbake i kraftkjelen for å bli gjennomvarmet. Deretter er det rett i syltepresse.
for 5 timer siden
Jeg blir omponert men samtidig skremt 7 sylter.....er alle til eget bruk eller produserer du til flere. Strengt tatt du baker i store dimensjonner å lager sylter i store mengder, ja i min målestokk da blir rett og slett IMPONERT.
SvarSlettDet ser veldig bra ut=) Nå er det bare å glede seg til å smake. Vi måtte dra hjem før sylta var ferdig presset og får derfor ikke smake før mamma kommer med levereanse neste helg=)
SvarSlettSylte er noe som hele familien liker. Og så gir vi bort som gave.
SvarSlett