Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
søndag 20. november 2011

Novembersøndag og isjias

Jeg har levd høyt og lenge på at jeg kom i form og ned i vekt da vi jobbet her for fullt i 2006. I går kveld var grensen nådd.

Så vondt vil jeg ikke ha det igjen, så jeg må begynne å trene systematisk.

Kobberpuss er det hvertfall ikke blitt, så det er bra det er lenge til jul. Derimot ble det en tur ut i novembertåken med datteren som var på besøk.

4 kommentarer :

 1. Ja, æ har også hatt opphold i treninga, og merker det på formen nu, har fryset abbonemanget på Modus til februar, så da starter æ opp igjen, kroppen treng trening, og det e bare godt når man først kommer igang.
  Lykke til, hilsen Lisbeth :)

  SvarSlett
 2. Har utsatt "vedlikeholdet" for lenge og jobbet og stått på uten å tenke nok på kroppen. I helga kom også min ryggvondt for fullt tilbake. Kiropraktoren er redningen for meg. God bedring til ryggen din, Åshild :-))

  SvarSlett
 3. Ønsker deg god bedring! Og takk for at du delte med deg det fine bildet!
  Maria:)

  SvarSlett
 4. huff..
  god bedring!

  vakkert bilde..liker tåke jeg:)
  klem!

  SvarSlett