Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
lørdag 26. november 2011

En kald og en varm oppgave

Fordi jeg har byttet om på ukas gjøremål så kommer utfordringen nå, - det jeg virkelig har gruet meg til. Å rydde i fryser. Vi har masse fryseplass, men særlig fryseskapet her på kjøkkenet burde vært avrimet. Spørsmålet er hvor jeg skal oppbevare frysevarene. Det er så mildt ut at frysevarene ikke kan pakkes inn og settes ut. Resten av frysekapasiteten er i bruk. Mye av eplene fra hagen ble presset til most og den oppbevares i fryser. Jeg har også flere bæreposer med brødrester som er samlet til vinterens foring av rådyr.  Men jeg tror jeg har funnet en grei strategi nå.

Det jeg gleder meg mest til i dag er å kunne sette meg ned ved symaskinen og sy flere slike.


De ligger ferdig klippet. Jeg har noen andre ting på gang også.

Det er vel å gå litt langt at jeg kaller det juleverksted når jeg jobber helt alene, men jeg lager iallefall saker til jul.

På vaskerommet, der jeg har symaskinen, er det faktisk hyggelig å sitte.

2 kommentarer :

 1. Nu var det ingen väg tillbaka längre, advent är här och förberedelser men när man först börjar är det ju riktigt kul. Dina hjärtan ser söta ut. Undrar om jag hittar ork, dom inspirerar. Visst är det mysigt att pyssla.
  Ha en fin 1.a advent :)

  SvarSlett
 2. Hm, ja mildværet er upraktisk når fryseboksen skal avrimes. Vi har kjøpt et brukt lite fryseskap for å hjelpe på fryseplassen. Må se å få vasket det til uka og rydde litt i den store fryseren. Tror jeg venter med avriming til januar, da pleier det å være kaldt...
  Koselig at du vil være med på bloggtreff:-)Ser at tida går raskt fram til jul nå, så jeg får komme tilbake til det også i januar:-)
  Ønsker deg en riktig fin søndag i advent!

  SvarSlett