Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
torsdag 25. august 2011

Kjære MariaSelvsagt har vi sitteplasser under epletreet! En annen sak er om vi sittet der så mye. Men jeg er helt sikker på at neste sommer, som vil bli usedvanlig solfylt,  så vil du finne oss der med et glass kald hvitvin i glassene.

På dette bildet kan man skimte stolene der i det fjerne, og det er nok det eneste bildet som finnes. Været i morges fristet ikke til fotografering.

Dekkstolene kjøpte jeg på Jula i fjor og malte selv. La meg si, - jeg forstår nå hvorfor de ferdigmalte er så dyre.

Og - oppskrift på Eplemos kommer. Du skal få oppskrift på Eplesyltetøy også.  Så kan du jo tenke på om du tror det er noen forskjell.

Til alle dere andre. Hvis dere ikke har lest det Maria har skrevet i det siste om deres nyinnkjøpte kakkelovn til sveitserhuset VillaHilton bør gjøre det. Jeg antar at dere blir sittende og lese en lang stund.

Hilsen Åshild

PS Jeg har fått masse hyggelige kommentarer i det siste. Igjen har jeg en tidsfrist for noe jeg holder på med så tiden min forsvinner til det.

2 kommentarer :

  1. Wow! Jeg har fått mitt eget blogginnlegg! Godt å høre at det ikke bare er trillebår og kompost under trærne, men også solstoler og hvitvin. God plan for neste sommer! Jeg inviterer meg selv :)

    SvarSlett
  2. Mange hyggelige sitteplasser hos deg, for solige dager. Ikke er det stort møblene ute blitt brukt i sommer, har først solen skinet har man krabbat rundt på alle fire. Dine dekkstoler er jättefina :)

    SvarSlett