Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
onsdag 24. august 2011

Det blomstrer

Det er intens blomstring i hagen nå. Alle rosene har dessuten masse knopper. Jeg håper bare at alle rekker å springe ut slik at vi får ordentlig glede av dem.

Dette er Syrinhortensia (Hydrangea paniculata Grandiflora) i morgensolen i går morges.

7 kommentarer :

 1. Alle rosene mine døde i vinter...Eller det kjem slike "dauskudd" som vi kaller det, så der er no noko liv, men ingen gule roser.

  SvarSlett
 2. Syrinhortenisa er fantastisk vakker, står høyt på min ønskeliste, men jeg vet ennå ikke helt hvor jeg skal ha den...

  SvarSlett
 3. Vakker syrinhortensia! Det er en plante jeg fikk opp øynene for i fjor. Hyggelig med noe som blomstrer så sent også.

  SvarSlett
 4. Vakkert med syrinhortensia, den blomstrer fint hos meg også nå. Verre med rosene, har ikke akkurat vært en toppsommer for roser. Planlegger å flytte noen av dem til et nytt bed, og får håpe de klarer seg gjennom vinteren da:)

  SvarSlett
 5. Åh det var da et spesielt vakkert bilde det øverste!

  SvarSlett
 6. Såå fint det øverste bildet!
  :)

  SvarSlett
 7. Så utrolig fine bilder! Det på toppen var heeelt nydelig! Nå fikk jeg håpet opp igjen; at det fortsatt er sommer! :))

  SvarSlett