Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
fredag 26. august 2011

Gummistøvler

Mammadamen gir bort et par Ilse Jacobsen gummistøvler. De er det veldig mange som kan tenke seg, jeg også. Slike gummistøvler sto på min ønskeliste da jeg hadde bursdag for en uke siden. Men jeg fikk ekstern blitz til kamera mitt. Det hadde jeg også ønsket meg.

Men gummistøvler hadde vært greit å ha. Hvertfall så fine som disse.

5 kommentarer :

 1. Først og fremst Gratulerer med vel overstått bursdag! Ja støvler klarer vi oss ikke uten, i alle fall ikke for oss som må ut å gå med vovsene uansett vær og vind. Jeg har bare vanlige støvler, men ser jo at disse er flottere å se til. Håper du får ønsket ditt oppfylt!:)
  Ha en riktig god weekend. Her blir det nye gjester fra Danmark denne helgen.
  Klem fra meg

  SvarSlett
 2. heldig den som vinner slike støvler!
  Når det gjelder problemene dine med å legge igjen kommentar vet jeg ikke hva som har skjedd, tror ikke det har vært slik før.. Har du sjekket om du ikke har glemt å ta bort haken på "forbli pålogget" når du logger inn første gang? Skal prøve å finne ut om det er noe annet som er feil hos meg.
  Riktig god helg i regnværet:-)

  SvarSlett
 3. Lekre gummistøvler de der! Gratulerer med dagen som var.

  I morgen er det meldt om et fryktelig regnvær her, så jeg vet ikke om du vil komme hit da?

  SvarSlett
 4. Støvler?? Litt av et lotteri, får håpe du vinner :)

  SvarSlett
 5. Det er mange som ønsker deg de støvlene der...Og i dag hadde jeg virkelig trengt dem - det har hølja ned!

  SvarSlett