Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
torsdag 11. august 2011

Frøken Blå

Anne på Moseplassen har ny frøken- konkurranse. Her er deltakeren fra min hage: frøken Blå.
Rosen Rapsody in blue er helt ny i hagen vår og helt feilplassert der den står bak en høy Oktoberbergknapp. Så neste år skal den flyttes slik at de flotte blomstene bli mer synlig.

4 kommentarer :

 1. Denne har jeg sett på selv, men ser den er i grenseland mht hardførhet..men en lun plass, kanskje det kunne gå..den er nemlig nydelig!!
  Nyt helga, klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. Så vakker...!
  Nydelig farge og form.
  God helg.
  Beate

  SvarSlett
 3. Hei og velkommen som følger hos meg! Kjempestas! Jeg har også en nyinnkjøpt Rhapsody som er feilplantet. Jeg tror jeg skal sette den et sted med mindre vind og med litt lavere sommerblomster foran! Ønsker deg en riktig god helg!

  SvarSlett
 4. ahh, denne har så en vakker farge! Jeg liker den best mot slutten, når den blir pudder-blå-lilla :)

  SvarSlett