De færreste har kjøleskap med plass til mat for 70 gjester. Da utfordres kreativiteten. Bilder akkurat av dette ble det ikke tatt. Derfor rekonstruksjoner her.
Isoporkasser ble brukt til oppbevaring av alle dessertglassene med Pannacotta. Rikelig med fryseelementer holdt bra temperatur i 13 timer. Jeg har også brukt jordbærkasser - den typen som er vokset. Fyll i med masse fryseelementer og dekk godt med aluminiumsfolie så holder det i flere timer. Jeg har transportert marsipankake langt i bil på denne måten.
En stor plastbalje ble foret med aluminiumsfolie. Mellom baljen og folien la jeg fryseelementer. Det gjorde jeg også mellom folien og bollen med sjokoladefromasj. Jeg dekket godt til på toppen. Dette holdt også i 13 timer.
for 2 timer siden
Så gode tips og idèer, du er jammen flink med kreative løsninger!
SvarSlettJeg kan huske at tanten min pleide å ha kjøle-elementer under kakefatet i kaketinen når hun skulle frakte kremkaker til selskapeligheter. Det er litt i samme gate, bare i liten målestokk:)
Ha en fin søndag!
Beate
Godt tips! 13 timar er ikkje værst!
SvarSlettLurt!
SvarSlettHar lest gjennom de siste innleggene dine - imponerende med matlaging til bryllup - da vet jeg hvem jeg kan hyre inn når den tid kommer. (Altså hvis det blir bryllup på noen av barna om tjue-tredve år...)
SvarSlett