Jeg er litt opptatt av at vi ikke nødvendigvis må bruke utenlandske ord når vi har fullgode norske. Når det gjelder Pannacotta så er det litt trist at Fløterand/Melkepudding/Fløtepudding har gått i glemmeboka.
Uansett - brudeparet ønsket seg Pannacotta og det fikk de.
Å kombinere med vanilje- og sitronsmaken med bingebærsaus, rips og sjokoladefromasj gir en fantastisk smaksopplevelse. Rent estetisk burde skjeene som sjokoladefromasjen ble tatt opp med vært dyppet i varmt vann.
Ripsen plukket jeg i fjor sommer. Den ble fryst på stekebrett og forsiktig løftet over en en stor plastbolle etterpå. Bollen ble satt i bunnen av fryseren for å være sikker på at ripsen ikke skulle bli skadet.
for 39 minutter siden
Hei Åshild!
SvarSlettTakk for kommentar hos meg! Kjøkkengardinene mine har jeg skrevet om her http://cathskreativehjorne.blogspot.com/2009/09/se-mine-gardiner.html og de danner ofte bakgrunn for bildene mine! Jeg er veldig fornøyd med dem, og her har du juleutgaven: http://cathskreativehjorne.blogspot.com/2010/11/jul-pa-kjkkenet.html
Så pussig at du hadde et innlegg om Pannacotta, for det skal jeg lage i dag! Ikke til 70, men til 4 personer, og de gleder seg! :-) Herlig med bryllup, og det ser bare så hyggelig ut med hagebryllup!
Ønsker deg en fin helg!
Klem Cathrine :-)
Du er rene superkokken! Du har jo stått for det flotte selskapet, det viser bildene under også.
SvarSlettApropos godt team; som det skal være dette:O)
Nyt helga, klem fra meg;)
Ser bara helt fabelaktigt gott ut :)
SvarSlettMmmm, lekker dessert! Husker vi lagde vaniljerand på ungdomsskolen og det var bare SÅ godt! Mye spennende å hente fra bestemor generasjonens kokebok:-)
SvarSlettSer ut som dere har hatt et kjempefint bryllup, flott pyntet telt og deilig mat.