Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
tirsdag 19. juli 2011

Ingen millioner denne gang

Det kom en artig epost:

Kjжre Broadpark.no Webmail kunder,
God dag til deg og din familie, er dette е informere alle vеre Broadpark.no Webmail brukerne at vi nе oppgraderer vеr database og e-postkonto sentrum, er vi sletter alle ubrukte Broadpark.no Webmail e-postkontoer for е skape mer plass for nye kontoer, er meldingen fra Broadpark.no Webmail kundeservice support team multimediemeldinger skal alle Broadpark.no Webmail e-postkonto eiere.
Advarsel! E-post eieren som nekter е oppdatere hans eller hennes e-post, innen 48 timer etter е ha mottatt denne advarselen vil miste hans eller hennes e-post permanent. Du er pеlagt е sende oss under informasjon via e-post nedenfor.
CONFIRM DIN E-POST IDENTITET NEDENFOR:
Fornavn :____________________________
Etternavn :____________________________
E-post Brukernavn :________________________
E-post Passord :_______________________
Klikk pе svaret og send oss opplysningene ovenfor.
Advarsel!
I unnlatelse av е verifisere din konto innen 48 timer pе mottar denne meldingen, blir kontoen automatisk bli deaktivert.
Vi beklager eventuelle ulemper er sе snart Broadpark.no Webmail posten blir oppgradert den vil fungere som normalt, og det vil bli mer forbedret.
Venter din Response.
Takk for at du tillater oss е tjene deg.

Med vennlig hilsen,
Broadpark.no Webmail tjenester.

Det har gått mer en 48 timer, så jeg regner med at jeg får beholde min epostadresse selv om jeg ikke sendte inn de ønska opplysningene.

Er det virkelig noen som går på?

5 kommentarer :

 1. He,he..den e-posten fikk jeg også, åpnet den ikke en gang. Flott blogg du har, herlig stor hage og så fint med et gammelt hus som er renovert i den opprinnelige stilen. Her skal jeg lese mer, så legger meg til som følger hos deg, gleder meg til å se mer her inne, sommerhilsen fra meg:)

  SvarSlett
 2. Det er vel desverre noen som går på denne også.

  SvarSlett
 3. Å huff og huff! Eg hadde blitt svært så skeptisk!!

  SvarSlett
 4. Haha, slike eposter går heller ikke jeg på. Tusen takk for svar ang Moskuskattost i bloggen din. Jeg ser at i din blogg kan jeg hente inspirasjon til tomta/hagen min, så jeg legger deg til i bloggrollen min.

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 5. Haha, genialt :-)
  Jeg la akkurat til bloggen din, men har lest den innimellom ganske lenge - syns du har så bra tilnærminger til ting, og du skriver om så mye forskjellig at det alltid er spennende å titte innom! Takk for inspirasjon i hverdagen :-)

  SvarSlett