Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
mandag 18. juli 2011

Ny uke

Det er ikke akkurat meldt sommervær den nærmeste uka. Jeg har bestemt meg for ikke å irritere meg over det. Istedenfor har jeg laget en liste over hva jeg skal gjøre inne. Vanligvis blir innomhus forsømt på sommeren. Nå skal jeg vaske bad og kjøkkenskap. Og jeg skal rydde i frysere og i kjelleren. Heldigvis har vi ikke begynt ferie enda så noen dager er det jobb også.
Og så får jeg glede meg over at det ene epletreet er helt fullt med eplekart.

5 kommentarer :

 1. Takk for besøk inne hos meg! Du har rett i at det ser ut som benken til en skolepult, men hun jeg kjøpte den av sa at faren hadde laget den, så jeg tror ikke den er saget av fra en pult.

  Så deilig med epler i hagen!

  Hilsen fra Britt

  SvarSlett
 2. Ja, en kan ikke irritere seg over været, for da hadde jo ikke gjort annet. Ha en fin uke!

  SvarSlett
 3. Hei, koselig en blogg du har - legger meg til som følger!
  Blir deilig med epler rett fra hagen - har også drømt om epletre - men vi har vel bestemt oss for plommetre... (Har ikke så stor hage!)
  Ønsker deg en fin uke!
  Hilsen Hagealven

  SvarSlett
 4. Nei det er da annet å bruke energien på enn å irretere seg over været, så sant så sant. Været får man jo ikke gjort noe med uansett:) Så delig det hørtes ut få gjort unna de tingene du har på lista. Jammen skal jeg se om ikke jeg gjør noe av det samme her også.

  Ha en god dag, klem fra Ingrid Andrea

  SvarSlett
 5. Sukk, ja det er skiftende vær om dagen. Jeg gjør også som deg og tar igjen forsømte ting innomhus. Før ferien fikk jeg endelig vasket vinduene og det er jeg mektig stolt av. I dag ble det støvsuging, rydding og pynting:-) Ha ei riktig god uke!

  SvarSlett