Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
onsdag 20. juli 2011

Det er så hyggelig

Mange ønsker nye følgere velkommen. Og det er veldig hyggelig. Jeg gjorde det ikke fra starten av og synes det blir feil å plutselig begynne nå. Men jeg må si at det er veldig hyggelig når noen ønsker å lese det jeg skriver. I går kom det 3 nye. Det åpnet muligheten til å besøke blogger jeg ikke har visst om  og jeg fant enda flere i blogglistene deres. Jeg slutter ikke å bli imponert over kunnskapsnivået rundt omkring.

Sånn rent bortsett fra e-poster med underholdningsverdi så er jeg fortsatt opptatt av været. Da jeg oppdaget at torsdag skal bli en av sommerens få soldager var jeg rask til å bytte om på arbeidsdager. Så i morgen blir det en rask rufs i huset, før dagen skal brukes i hagen.

Da håper jeg at det blir bedre fotolys. Av dagens bilder er det bare Moskuskattosten som ble seg selv lik.

5 kommentarer :

 1. Det er jo alltid veldig hyggelig med nye følgere. Jeg har selv fått noen nye i det siste, men i går forsvant en også.....

  Nyt sola som venter.

  SvarSlett
 2. Ja, det er kjempe kos med nye følgere - og så oppdager man jo, som du sier, ny blogger selv!!!
  Katteosten er så fin - har den i hagen selv, og nå står den så fint i blomst!!!
  Håper du har finvær i dag - for her er det ikke sol....
  Blir innesysler da - og det er kanskje liksågreit! hi hi
  Ha en flott dag!

  SvarSlett
 3. Ja, er det ikke morsomt med all den inspirasjonen man kan fa her i blogglandia? Alltid koselig med nye folgere!

  SvarSlett
 4. Håper sola kom som forventet,
  det er ikke jeg som har den, ihvertfall..

  Nye følgere er superstas!
  :)

  SvarSlett
 5. Det er veldig sosialt å blogge, og få virtuelle venner med felles interesse for hage og alt rundt det! Og så er det utrolig lærerikt! Følgere er jo et tegn på at noen liker det vi publiserer! Og det er alltid hyggelig =)
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett