Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
tirsdag 5. juli 2011

Hagedag

Den forsømte hagen skal få omsorg i dag. Hvis jeg bare hadde jobbet litt fortere i april og fått sådd plen da området bak låven var nyfrest, så hadde jeg sluppet ugresshavet som er der nå. Ok. Det er bare å sette igang. Planen for dagen er klar.

Heldigvis har rosene begynt å blomstre.

Hurdalsrose

Sommerwind

Mary Rose

Astrid Lindgren


Rosarium Uetersen
 
Leonardo da Vinci

Therese Bugnet
Jeg begynner å innse at min mann har rett: Det er mest rosa roser. Men du verden så forskjellige.

5 kommentarer :

 1. Du verden kor flink du er å stelle i stand !!

  No skulle du egentlig sitte ute i hagen og berre ta inn dufta og synet av dei vakre rosene !

  Ønsker deg ein fin sommar vidare:)

  SvarSlett
 2. Så koselig med kommentar på bloggen vår=) For et fantastisk hus du har. Tømmerveggene er jo et kunstverk i seg selv. Artig at dere har tatt vare på det. Gleder meg til å lese mer på bloggen din=) Forresten, vi er veldig fornøyd med verandadøra. Den er romantisk og koselig=) Vibeke

  SvarSlett
 3. Hei!
  Så nydelige roser du har, ja, rosa er nok noe for oss jenter det! Jeg ønsker meg en Hurdalsrose, og satser på at vi finner plass til en!

  Ønsker deg en fortsatt fin sommer!

  Klem Cathrine :-)

  SvarSlett
 4. Heisann og takk for kommentar ang glassene vi fikk til bryllupet :) Vi har begge stooor familie, så etter hvert kommer vi nok til å kjøpe til ekstra, så vi f.eks har opp mot 20 i servise, bestikk og glass, men vi har en liten leilighet nå, og kun et spisebord til 4, så vi har rett og slett ikkje plass... Men takk for tipset :) Sånn som med serviset vårt så har vi ingen sted å oppbevare det enda, men det kommer en gang når vi enten kjøper større leilighet, hus eller bygger oss hus :)


  Du hadde nokre utruleg vakre roser, eg ante ikkje at det var så mange forskjellige! :) Gledar meg til me får ein stor og flott hage! =) Men sikkert mykje arbeid og!


  Elise :)

  SvarSlett
 5. Nydelige roser:) Tror nok bestemor ville blitt glad for de.
  ha en fin helg.
  klem fra marilyn

  SvarSlett