Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
fredag 8. juli 2011

Ny hagedag

Heldige meg kunne bruke en hel ny dag i hagen. Det var sol i dag tidlig, men i ettermiddag begynte det å regne. Jeg hadde håpet og få klipt hele plenen, men etter en stund var gresset for vått. Noen raske bilder med regndråper rakk jeg akkurat, før regnet ble for tett.

Rosebedet domineres nå av Toppklokker og Klematis Ville du Lyon med noe sarte lyserosa Sommerwind og Fairy helt foran.

 
Jeg ønsker meg solfylte dager på rad og rekke. Yr gir ikke håp om at jeg får oppfylt ønsket de nærmeste dagene.

7 kommentarer :

 1. Fantastisk hage! Du har jammen noe å henge fingrene, og forstår godt om du blir litt "frustrert" over alle de våte dagene vi har denne sommeren.. Vi vil ha sommer, sol og varme!!!
  Klem

  SvarSlett
 2. Skjønne blomster i hagen din! Kunne nå dette regnet snart ta slutt slik at vi hage-entusiaster kunne holde på uten å bli for sørpete. Vi holder på å male både hus og låve. Ikke lett i dette været.
  Ha i alle fall en god sommer-kveld!
  Klem fra Hjørdis

  SvarSlett
 3. Den Klematisen var bare helt nydelig på farge! Skal tro hvor hardfør den er? Håper det kommer sol på hagen din snart:)
  Beate

  SvarSlett
 4. Fine fargekominasjoner. Mine blomsterbed har dessverre ikke like stramme grenser mot plenen, der er det mer fri flyt kan man si...

  SvarSlett
 5. En fryd å følge hagen din!

  SvarSlett
 6. Den rabatten ser ju helt fantastisk ut, sart och fin. Din Clematis har fin färg mot det andra. Skulle önska jag tänke lite mer på färg när jag planterar. Du har lyckats bra. Vädret, ja, ett tålamodsprov, men vad får vi gjort? Köpa regnbyxor och sydväst? Det är ju trots allt hagesesong :)

  SvarSlett
 7. Kjempefint bed du har der! Ja, nå er det snart på tide med sol og sommer. Er lei dette regnet nå.

  SvarSlett