Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
torsdag 16. juni 2011

Tights eller bukse?

Hvor lang skal genseren eller skjorta være når man bruker tights? Og er det forskjell på tights? Eller er det forskjell på folk? Noen tights er veldig tynne og som stilongs. Da synes jeg folk går rundt i undertøyet hvis ikke de har en lang tunika.
Tights og kort genser er ikke elegant selv om folk er slanke. Med noen kg til er det beste fall stygt. 

Tights er utrolig behagelig, men hvor lang bør overdelen være?

Dette er vel et aparte tema for meg som vanligvis skriver om hage og hus, men det presset seg fram etter skrekkelige syn i går på vei til jobb.

(Bildene denne gang er fra den store veven.)

9 kommentarer :

 1. hehe..tunikaen bør defintiivt rekke til under rompa uansett om man er tynn eller tykk! ;)
  Selv føler jeg meg nesten for tynn til å gå i tights, så jeg ender oftest opp med olabuksa under istedet :P
  Skrekk-eksempel det siste bildet der..
  Ha en finfin dag! :)
  Klem fra Fru K

  SvarSlett
 2. Tunikaen må over rumpa, ja. Stilongs-look er ikke stilig. Ei heller den gule varianten du viser. ☺

  SvarSlett
 3. Overdelen må over rumpa uansett hvordan den ser ut, og innimellom kan den også gå til knærne:O)
  Mye rart å se her:O)

  SvarSlett
 4. Huff... Jeg er egentlig ikke glad i tights. Men overdelen bør i alle fall dekke rumpa, eller litt mer.
  Egentlig har jeg alltid lurt på hvorfor en del på død og liv skal gå med tights når en drar på alt for mange kilo? Jeg har selv noen kilo for mye, og jeg går ALDRI i tights... Kanskje smak og behag, men jeg vil påstå det finnes andre plagg som er langt penere.

  SvarSlett
 5. Jeg liker nok best tightser som er mer buksete. Men vet ikke helt hvor grensa går for bukse-tights. Det har vel med tettsittenheten å gjøre..?
  Men synes at jo mer tynn tightsen er, jo lenger bør overdelen være.

  Det finnes mange skrekkeksempler, ja..
  ;)

  SvarSlett
 6. He he, har man tights bør nok tunikaen dekke rumpa, ja;)

  SvarSlett
 7. Morsom variant i bloggen din :-) Jeg vil si meg enig med de andre her - tunika over rompa når en absolutt må gå i tights. Jeg føler meg rett og slett ikke vel i tights, og overlater det til ungdommene.
  Ha en flott helg

  Trini

  SvarSlett
 8. Jeg går gjerne i tights, både tynne og litt tykkere men ALDRI med kort skjorte til. Den må definitivt gå nedenfor rompa! Har også sett en del eksempler som ikke var til sin fordel... Morsomt innlegg. :-)

  SvarSlett
 9. Hva er forskjellen på Stilongs, tights og Strømpebukse? :p bildet ditt ligner så meget på en flott Stillongs.. hehe jeg synes Stillongsen bør brukes på samme måte som man pleier å bruke Strømpebukser, nemlig til å stase seg opp i.. Hehe :p

  SvarSlett