Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
mandag 13. juni 2011

Avgjørelsen er tatt

Nå er det bestemt at vi også skal få tak over hodet - ute.

Det startet med en pergolaidè vi fikk i Cannes for to år siden. Så ble det endret til en teltkonstruksjon som kan kjøpes i hagesenter. Så ble det laget skisser for en "bygning" i tre. Etter at jeg virkelig hadde oppdaget hvor mye det blåser her så foreslo jeg å sette vinduer i veggene. Da måtte mannen tenke seg godt om.
Nå har jeg markert hjørnet mot syd.

5 kommentarer :

 1. Spennende! Ja her i Norge gjelder det å skape noen gode hygge-kroker i ly for vind og regn. For med det klima vi har blir det ikke mange dager/kvelder man kan sitte ute uten å fryse eller bli våte. Dette er jeg sikker på dere vil bli veldig glad for i fremtiden. Lykke til med prosjektet, gleder meg til å se resultatet:))
  Klem Anne Karin

  SvarSlett
 2. Ja det ene fører gjerne det andre med seg, Blir spennende å se det ferdige resultatet.

  SvarSlett
 3. Heldigen!
  Gleder meg til å se!
  :)

  SvarSlett
 4. Spennende! Vi har kommet frem til akkurat det samme. Må bygge vinterhage før vi blåser bort.
  Tusen takk for tipset ang. Sunlight filmene! De er skikkelig bra! :-))

  SvarSlett
 5. Det blir sikkert kjempekoselig, og flott, lykke til, hilsen Lisbeth

  SvarSlett