Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
søndag 12. juni 2011

Sola skinner

Det er klissvått alle steder ute, men sola skinner. Alle dagene med regn har skapt en lang " å gjøre i hagen" liste. Mest fordi jeg har hatt tid til å skrive liste og tid til å tenke etter hva som bør gjøres og  i hvilken rekkefølge.

Øverst på lista er å luke de bedene som er synlig fra tunet. Det kommer middagsgjester på onsdag og jeg vil jo at det skal se presentabelt ut.

Den ene delen av Rosebedet er nesten helt dekket av Vassarve.
Det har aldri vært så mye Vassarve i hagen som i år. Jeg har en mistanke om mye nedbør har gitt gode vekstvilkår. Så nå skal rosene befries.

5 kommentarer :

 1. Trur nok at mykje regn gjev gode vekstvilkår for Vassarve. Fullt her også!

  SvarSlett
 2. Så kjedelig med dette regnet.. Her har det vært kjempe fint vær i helgen, men i følge værvarselet neste uke ser det ut til å bli regn regn og atter regn, blir så lei meg;-(
  Kos deg med middagsgjester på onsdag, blir nok fint og pyntelig i bedet hos deg kjenner jeg deg rett!
  Klem Anne Karin

  SvarSlett
 3. Her bøtter det ned og alle mine krukkeplanter lider. Jeg har til og med fått lus på stemorsplantene, det har jeg aldri opplevd før, men de har hatt et tøft liv så langt;O)
  Nyt sola, klem fra meg;)

  SvarSlett
 4. Her har også vassarvewn skutt i været etter de siste ukenes vær. Det fine med vassarve er at det er lett å luke siden de nærmest ikke har røtter.

  Lykke til med lukingen!

  SvarSlett