Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
søndag 19. juni 2011

Pionen drukner

Dette skulle vært tiden for å nyte den fantastiske blomstringen til Bestemors pioner. De stakkars blomsterhodene står regntunge nesten i bakken.

5 kommentarer :

 1. Huff, sørgelig. Men det øverste bildet med regndråpene, var jo kunstnerisk da.

  SvarSlett
 2. Ja stakars ,det er sol og varme blomstene og vi trenger nå ,Marit.

  SvarSlett
 3. Åååå... akkurat sånn er det her også :(

  Tusen takk for hjelpen med å identifisere busken til naboen, forresten! Jeg har observert at det er mange av dem i nabolaget, og naboens må være minst 5 meter høy. Vakker nå som den blomstrer :)

  SvarSlett
 4. Min peon står inntil en vegg, men selv den sliter på grunn av regnmengdene. Litt trist, jeg hadde gledet meg så lenge til den skulle springe ut!

  Jeg kjørte forbi et hus i går, hvor de hadde lagt en presenning over blomstrene på terrassen, kanskje det er trikset for å få de til å vare:-)

  Ha en fin kveld/kommende uke!

  Hilsen Ann Kristin

  SvarSlett
 5. Stakkars pioner, det er som det skulle ha vore i ein hage her i distriktet. Men vi har hatt vær uten regn ei lita stund no, så no er sommaren her :)

  sommarklem frå Petrine

  SvarSlett