Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
onsdag 22. juni 2011

Noen solglimt

Jeg tar meg selsagt tid til å nyte hagen og blomstene når været tillater det.

HurdalsroseAstrid Lindgren

Therese Bugnet
Ellers går forberedelsene til det store selskapet som de skal. Brudeparet føler nok nå at tiden ikke helt strekker til. Men det er også helt normalt 3 dager før man får 70 gjester til middag.

3 kommentarer :

 1. Nydelige roser ,ja en må nye blomster og hage.
  Her er det også frodig men litt sol og varme hadde gjort godt for alle plantene,,og meg,,ser jeg.
  Ha en fin dag , Marit.

  SvarSlett
 2. Hei på deg!
  Nydelig roser som helt sikker dufter himmelsk! Klart brudeparet er nervøse, det er jo en del av opplevelsen. Er sikker på at det blir et storslått bryllup med fantastisk god mat og hyggelig selskap. Ønsker dere masse lykke til!!
  Klem Anne Karin

  SvarSlett
 3. Nydelig rose! Jeg har noe L da Vinci roser som kommer og hvor den ene har klart seg gjennom en tøff vinter, det ble jeg glad for;)
  Lykke til med forberedelsene!!

  SvarSlett