Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.

Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
lørdag 29. januar 2011

Jeg liker

Det er kommet en utmerkelse fra fru Storlien. Den takker jeg for.

Men den fulgte en utfordring om å skrive sju ting om meg selv. Jeg har gjort dette en gang før, derfor gjør jeg det på en litt annen måte nå.
Jeg liker
1. sommeren
2. å invitere gjester
3. å drive med slektsforskning
4. husarbeid
5. fargene i huset vårt
6. å arbeide i hagen
7. praktiske løsninger

Da jeg skrev dette i går var jeg i tidsnød. Og det ble et kort innlegg uten bilder, for jeg måtte prioritere å sette på oppvaskmaskinen. Hadde også en avtale med datteren.

Derfor glemte jeg å sende stafettpinnen videre. Jeg tror ikke at Anne Karin, Helga Sofie og Anne har har fått denne etter nyttår. I utgangspunktet skal dere skrive 7 ting om dere selv. Jeg endret litt på utfordringen selv.

7 kommentarer :

 1. 7 gode ting å like. Jeg deler dem med deg:)
  Ha et hyggelig møte med din datter og riktig god helg!
  Klem Anne Karin

  SvarSlett
 2. Slett ikke ulik min liste det der :-) Bare litt annen rekkefølge, tror jeg. Kos deg med din datter & fortsatt fin fredag!

  SvarSlett
 3. finfin liste. Helt enig med deg på flere punkt. Slektsforskning interesserer ikke, og husarbeide hadde nok ikke kommet på listen min (selvom det er godt å ha det gjort), men enig med alle hagepunkt ;)

  God helg!

  SvarSlett
 4. Husarbeid er ikke min greie, men sommeren liker jeg:O)
  Nyt helga videre, klem fra meg;)

  SvarSlett
 5. Takk for oppmuntrende kommentar inne hos meg:)Sommer og praktiske løsninger liker jeg som deg... Fortsatt god helg.

  SvarSlett
 6. Og takk for stafettpinnen på utfordring :) Jeg har allerede fått den, men ikke fått somla meg til å skrive, så da kan det jo hende at dette blir det berømte tuppet bak ;)

  SvarSlett
 7. 1000 takk for utmerkelsen! Jeg er beæret & utfordret, samt har fulgt alle oppfordringer. I dag ble listen min helt annerledes... Velkommen innom :-)

  SvarSlett