Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.

Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
lørdag 22. januar 2011

IKEA tar ingen sjanser.

Monteringsbeskrivelsen har som siste punkt at denne lappen skal klebes foran på denne
For å bedre sikkerheten i hjemmet og forebygge flere fall fra stol har vi investert kr 79,- i Bekväm. Jeg skal bare bruke krakken på det flate kjøkkengulvet og dropper å klebe på lappen.9 kommentarer :

 1. Se der du, nye farer med gammel trappestol. Kan advarslene muligens være tilpasset Ikeas kunder i USA, eller?
  Men trappestolen er et funn :-) Har samme, den er kjempegammel, ikke alle Ikea-saker man kan si det om! En klassiker kanskje?

  SvarSlett
 2. He, he, best å være på den sikre siden:-)

  SvarSlett
 3. Hehehehe....Ja Ikea tar ingen sjanser;-) Vi bruker forresten de krakkene der til å komme oss opp på hestene når vi har ridetimer så kanskje det er derfor Ikea har kommet med disse advarslene?? God helg til deg og dine.

  SvarSlett
 4. Ingen rettsaker her altså !! Har kost meg med å lesa tilbake i bloggen din. Flott hus må eg sei. Kan godt vera eg kjem igjen.

  SvarSlett
 5. Hehe, hvis du ikke kleber på klistremerket, så får du vel ikke lov til å klage dersom du ramler av på et eller annet vis. Artige IKEA!

  SvarSlett
 6. He he, amerikanske tilstander. Som at det må stå på mikrobølgeovenen at du ikke kan tørke katta i den o.l.

  SvarSlett
 7. Den der var veldig fin! Godt du ikke har to, så unngår du ihvertfall dén faren :)
  Deilig helg, Åshild!
  Lilli :)

  SvarSlett
 8. He he :) Det er best å vere på den sikre sida !

  Klem frå Petrine - som ikkje har slik tøff krakk :)

  SvarSlett
 9. Hi hi..du er god! "Betre føre var enn etter snar" er det jo noe som heter, men regner ikke med du har tenkt å bruke dem som stylter nei he he. Takk for koselig hilsen hos meg, alltid kjekt å høre fra DEG:)
  Nå skal jeg benke meg i sofaen og avslutte en herlig søndag med en god kopp indisk te og Downtown Abbey, det er film for meg!:)
  Klem fra Anne Karin

  SvarSlett