Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.

Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
fredag 21. januar 2011

Anbefales

Jeg har skrevet om vaskerommet vårt flere ganger, men har ikke vist noen bilder fra tørkeplassen. Nå ser jeg at flere planlegger nytt vaskerom så jeg anbefaler tørkenisje. Vår nå er 220 x60 cm. I det forrige huset var den på 120x100 cm.Det er bare 10 cm mellom snorene og det fungerer helt greit med en heldekkende tettvevd gardin foran. Det finnes ovner som er beregnet spesielt for tørkerom. Vi bruker bare en oljeovn på hjul foreløpig. Det er mekanisk utlufting og gardinen er faktisk nok til at vifta ikke trekker ut varmen fra hele rommet. Selv maksimal mengde opphengt tøy blir det aller neste tørt over natta. Den nye tørketrommelen brukes bare til håndklær.

1 kommentar :

  1. Nei så smart!!:)Der har du god plass til masse tøy.Det er jo bare fantasien som setter grenser.Ha en riktig fin helg!!Hilsen fra Arneberg

    SvarSlett