For å være med i trekningen må du også skrive en kommentar.
Det har vært mer enn 20 minus her de siste dagene, og vi sliter med å få opp varmen både i huset og i oss. Gammel overtro sa at mildværsperioden Kakelinna før jul, kom av all lefse- og flatbrødbaking. Kanskje vedfyring kan gjøre samme nytten? Nå begynner min bakeperiode. Etter jobb i dag skal jeg lage deig til Goro, Sjakkruter og Sandkaker.
Dagens forslag til middag er hjemmelaget Biff Stroganoff.
Ja det var nok annerledes i gode gamledager. Da jobbet man virkelig døgndrift frem mot jul. Litt lettere i dag med alle slags maskiner som hjelper med alt fra vasking til baking.
SvarSlettLykke til med dagens deiger:-)
Klem Anne Karin
Hei Åshild. Takk for mye fin lesning på gardsjul-bloggen. Jeg må bare be deg sjekke oppskriften på sitrontorsk. Jeg prøvde det idag, men syns at 45 min i 225 grader ble alt for lenge. Jeg hadde min inne i 30 min på 200 grader og den ble helt tørr. (Lagde riktignok bare til 2 personer, og halve tiden var på varmluft) Med bare poteter og gulrot til ble det ikke stort bedre. I tillegg er der noen skrivefeil som du sikkert har lysst til å få rettet.
SvarSlettHei
SvarSlettJa her fyres det med ved og siden fyringsesongen starta så tidlig i år så har vi allerede gjort et godt innhugg i vedlageret.
Så flott at løperen falt i smak. ☺
Da skal jeg rette feil i oppskriften på Sitrontorsk.
SvarSlettHerlig julekalender ;-)
SvarSlettJeg har forresten en ny GIVE AWAY, som kanskje kan gjøre hverdagen litt mer smakfull? Se her: http://www.lekenhverdag.com/2010/11/give-away-med-tre-vinnere.html
Ønsker deg en fin dag!
Hilsen Carina