Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.

Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
lørdag 25. desember 2010

Fortsatt god jul!

I løpet av juledagene har jeg tenkt å ta en runde i huset. Men først har jeg trukket ut de siste som får julehjerter. Det kom 24 kommentarer denne uka.


Fordi det var julaften så trakk jeg ut fem: Shy B, Marina i Badut, Carina i Leken hverdag, Mona på Arneberg og Elisabeth Innerst i veien. Jeg håper at dere finner en plass til hjertene neste jul. I tillegg kommer det en liten pose til Hverdagslivet. Anne Karin har kommentert nesten hver dag i hele desember.

Fortsatt god 1.juledag.

5 kommentarer :

 1. Så morsomt at eg vann hos deg :)) Julehjerter får ein aldri nok av.

  SvarSlett
 2. Kjempekoselig at jeg ble trukket ut!!Hjerter er toppers,de får man jo aldri nok av:))Her hos meg er det alltid plass til flere.Nå står pinnekjøttet på komfyren og alle gleder seg....hvertfall de store ;))
  Ha en fortsatt flott 1.juledag.Hilsen Mona

  SvarSlett
 3. Så heldig jeg er!!:) Tusen takk igjen, hjertene er kjempesøte!
  Det er noen herlige dager vi har akkuratt nå. Nå høstes det av innsatsen før jul, og bare koser oss sammen med våre kjære.
  Fortsatt GOD JUL!
  Klem fra Anne Karin

  SvarSlett
 4. Mange, mange tak. Jeg blev virkeligt overrasket og glad.

  Jeg håber du får et lykkkeligt og magisk nytår.

  SvarSlett