Hvem skal produsere den maten vi skal spise? Og hva slags utdanning bør disse ha og hvor skal de få den?
Dette var noen av temaene under middagen i går kveld. Helt naturlige tema i spisestua i en gård på Eiker. Og det er faktisk viktige for allmenheten også. Kan Norge være sikker på å opprettholde dagens enorme import av mat? Og hvis vi må gjøre det selv, hvem skal gjøre det da? Og hvor skal vi gjøre det?
Spisestua er selvsagt pyntet i lilla.
Overgangen blir derfor stor til dagens mer julerelaterte oppgaver. Steke Krumkaker og lage deig til Sirupssnipper.
I kveld skal jeg faktisk på julebord. Ikke som deltaker, men som innleide ekstra hender. Over 1000 til bords krever mange personer som ikke skal sitte til bords.
for 5 timer siden
Et betimelig spørsmål, selvsagt skal vi dvele ved det! Før krisen rammer oss, tenker jeg vi kommer langt med å slutte å kaste mat i sånne uanstendige mengder... Uten å ta gleden fra noen, må vite!
SvarSlett1000 til bords, det er vel bordet sitt det!? Lykke til :-)
Ja, da får du en hektisk kveld! Lykke til!
SvarSlettLykke til med jobben i kveld !
SvarSlettDei sandkakene dine såg då fryktelig gode ut !!!
Hei Åshild!
SvarSlettKoselig at du la igjen en hilsen på reisebloggen vår. Jeg måtte høre med tante for å få plassert deg i fam, de har jo noen søskenbarn ;-)
Kjempe fine bilder og oppskrifter her. Flott at du tar vare på og videreformidler gamle tradisjoner.
Det er riktignok ingen julestemning her i Australia. Det er ikke helt det samme med sol og sommer til jul!
Regner med du hadde en hektisk, men forhåpentligvis god kveld i går.
Hilsen Anette