Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.

Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
torsdag 9. desember 2010

33.årgang

I går kveld skrev jeg mitt bidrag til årets juleavis. Helt fra eksamen på høgskolen har min gruppe skrevet julebrev som blir kopiert i rett antall og sendt til årets redaktør. Hun setter brevene sammen og sender de ut slik at avisa ligger i postkassa lillejulaften. På den måten har vi fulgt med på gleder og sorger gjennom alle disse årene i alle familiene. Når vi møtes så er praten igang umiddelbart.

De første julekortene er ankommet gården og julekortmappa er kommet opp.


Sandkakedeigen ble endelig til Sandkaker i går kveld. Takk og pris for disse deigene som tåler flere dager i kjøleskapet. I natt har det stått Karamellpudding i stekeovnen og kraftkjele på plata. Det kommer gjester til middag i kveld.

3 kommentarer :

 1. For en herlig tradisjon med årsavis, så koselig!

  SvarSlett
 2. Flott tradisjon dere har med årsavis, det har jeg faktisk aldri hørt om før.
  Sandkakene ser flotte ut, du er så driftig av deg!!:-)
  Vårs første kakebaking i kveld. Pepperkakene står for tur, men deigen har jeg kjøpt på Ikea. Den er faktisk veldig god og jobbe med og smaker dessuten godt.
  Hell og lykke med gjestene i kveld, høres trivelig ut:-)

  SvarSlett
 3. Sandkaker er ein av dei få julekakene eg likar!

  SvarSlett