Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.

Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
tirsdag 23. november 2010

Rydde på soverom

Det er lenge siden det var små barn i huset her. Dagens gjøremål vil nok være mest synlig for de som har barnerom. Hva med en grundig opprydding i lekene? Sannsynligvis vil det komme nye leker i gaver i jul og det er lurt å gjøre plass. Kanskje må barnerommet brukes som gjesterom i løpet av julen? 


Selv om det ikke er noen barn som hører til i dette huset fast, så har vi flere små gjester. De vet at på det ene soverommet er også lekene. For flere år siden kjøpte jeg noen trekasser på IKEA.  Med hjul på er kassene lett å trille inn under nederste hylle.

Jeg skal bruke kvelden til å rydde i lekene og støvsuge kassene slik at det blir hyggelig å komme på besøk for våre små gjester.På fredag skal jeg ta en rufs i hyllene med klær på vårt soverom. Da har jeg mulighet til å gjøre det mens det er lyst.

Dette innlegget blir mer forståelig hvis du har lest dette.

I går kveld fikk jeg vite at jeg har vunnet en flott mygglampe hos Leken hverdag. Det blir spennende å få den i hus. Har nok tenkt litt på hvor den skal plasseres.

3 kommentarer :

 1. Smart tips! Oppbevaring av leker er alltid en utfordring.... Her flyter det over, og jeg håper at ungene får litt andre ting enn leker til jul og.

  Ha en fin dag!

  Klem

  SvarSlett
 2. Jeg er kjempe imponert over din strukturerte hverdag!! For et flott skjema du har laget, det ga meg en kjempe inspirasjon, TAKK:-)

  En god idè og gjøre plass til nye leker, og ikke minst fjerne litt støv i krokene.

  Kjekt å titte innom til deg. Ha en god dag:-))
  Klem fra Anne Karin

  SvarSlett
 3. Hei, Åshild!

  Jeg har prøvd å sende deg mail til hotmail adr din, men får den bare i retur. Vil du sende meg adressen din til post@lekenhverdag.com?

  Klem fra Carina

  SvarSlett