Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.

Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
mandag 22. mars 2010

Vårtegn

Det er mandag og tid til å melde om vårtegn.

Det er betydelig mindre snø nå! I den siste uka er det kommet store bare flekker flere steder. Nesten alle takene er helt snøfrie.
Det er fine skudd på busker og trær. Og noen små erteblomstspirer vokser inne på vaskerommet. Jeg er nybegynner på dette området så jeg har sådd bare litt.
Det er veldig bløtt på tunet. Her er det leirejord, og med alt smeltevannet fra snøen blir det nesten som en seig suppe. Det varer heldigvis bare et par uker til det er tørket opp. 

2 kommentarer :

  1. Her var det skikkelig vårfølelse lørdag og jeg begynte å fantasere om å ta fram "småskoa", men søndag morgen våknet vi til snøvær! Ja, ja, bærer snart til fjells i påsken for å tyne det siste av skisesongen. Har sin sjarm det også.

    SvarSlett
  2. Veldig søte erteblomstspirer :-) Det minner meg på at jeg har glemt å skaffe frø! Men det er ingen straff å ta en Englandsfrøbestillingstur. Takk for påminnelsen!

    SvarSlett