Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.

Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
søndag 21. februar 2010

Dagene går i sort og hvitt

Jeg maler sort i kjelleren. Ikke tak eller vegger. Men møbler. Det er utrolig hva noen liter heftgrunn og sort halvblank oljemaling kan gjøre med noen Ivar hyller fra IKEA og gamle furumøbler. Mor driver fjernarbeid i sønnens leilighet som er under oppussing. Heldigvis har vi et rom med et 4 m langt malebord og med en vifteovn på fullt som tørker malingen til dagen etter.

Utendørs er det helt hvitt! I går brøytet og måkte gårdsmannen. Og ikke før tatt en pause så er det på`en igjen.  Dessuten er det forberedelser til årets båtsesong. Å bytte dynamo (? ja, var det det?) i 10 minus vitner om tro på sommeren. Vi skal ikke klage over hetebølgen som kommer i juni-juli.

Ingen kommentarer :

Legg inn en kommentar