Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.

Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
torsdag 21. januar 2010

Våre bad


Vi har to bad med tømmervegger i kombinasjon med fliser. Flisene er hvite på begge badene,mens tømmerveggene har fått farger som passer til de andre fargene vi har i huset.

På dette badet er fargen 4020-G10Y. Vi har brukt LADY halvblank oljemaling på alle overflater av tre.
Fordi dette badet er så stort måtte vi også ha store møbler. Vi valgte Faktum kjøkkenskap fra IKEA. Det går ikke fram av bildene, men det er to vasker nedfelt i benken. Disse ble også kjøpt på IKEA. Dusjen fra Hueppe. Vi måtte lete lenge for å finne en dusj til rettvegg.
Det andre badet i 2.etasje er malt i fargen 3010-Y90R. Badet over ligger på den andre siden av den flislagte veggen. Dette badet har dør fra gangen, mens døra til badet over er fra vårt soverom. Vi har altså brukt halvparten av et av de store "salene" til å bygge to bad.
Det tredje badet ligger i 1.etasje og fordi det ligger rett ved den store spisestua brukes det mye som gjestetoalett.  Flisene ble valgt av husets eldste barn som fortsatt bodde hjemme på den tiden.


1 kommentar :

  1. For noen nydelige tømmervegger du har her. Fiiine :-)

    Ha en fin søndag!

    Hilsen Marie

    SvarSlett