Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.



Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.








tirsdag 26. desember 2023

"Julaften"

Heldigvis er både barn og svigerbarn innstilt på å feire julaften med oss hvert år. Det er veldig sjelden at det er den 24.desember, men det spiller ingen rolle for oss. Det er en glede å se barnebarna pakke opp julegavene, men også kose seg med maten jeg har laget. 

 
Vi har fortsatt ekte tre, og jeg synes at det lukter jul i hele huset. I år var bordet dekket i hvitt og gull og med Brudeslør i høye vaser.  Og til mat er det julebord. Det passer bra både for små og store, der er det noe for enhver smak. 
 

I mange år har det stått en sekk med nissegaver i spisestua, men i år var det ingen sekk der. Derimot så ringte det på døra mens de minste så på Flåklypa. Og på trappa sto sekken.

Til disse fire hadde nissen ordnet juletrekula fra Snøfall, og det kan jeg trygt anbefale.

Ellers fikk de to eldste  joggesko som de ønsket seg, og de to minste hvert sitt sett Lego. Vi voksne fikk også fine gaver.

Ingen kommentarer :

Legg inn en kommentar