Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
mandag 10. februar 2020

Knust av vinden

Vi har gruet oss en stund for å ta ned flaggstanga for maling. Midt i april hadde vi blitt enige om, slik at den var klar til å heise flagg i for gjester i begynnelsen av mai.

Nå slipper vi det. Gårsdagens vindvær ble for tøft for 16 meter flaggstang. Faktum er at den heller ikke hadde tålt å bli tatt ned. Vi synes vel at snaue 12 år er litt kort levetid. 

På de årene har det kommet andre typer stenger som utseendemessig kan aksepteres, så vi bestiller glassfiberstang denne gangen. Heldigvis kan vi bruke det gamle stativet. 

Flagget har plukket jeg opp, resten skal vi fjerne så fort som mulig.  

Heldigvis skjedde dette en så utrivelig dag at det ikke var folk i nærheten.
 


2 kommentarer :

  1. Huff, det hadde vært leit om noen fikk denne over ørene en dag de var ute på tunet. :( Lykke til med ny flaggstang!

    SvarSlett
    Svar
    1. Det scenarioet er så grusomt at det gjør det enkelt å kjøpe en ny flaggstang. Faren hadde vært størst med stort flagg i stanga, og vi har jo hvert år mange folk på tunet på flaggdager.

      Slett