Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
onsdag 1. januar 2020

Velkommen 2020

Jeg er allerede godt igang med det nye året. Det lukter pinnekjøtt fra kjøkkenet, vaskemaskinen er faktisk igang og jeg scanner veldig gamle julebilder.

Basert på veldig dårlige erfaringer har jeg et langsomt tempo. Årets første ønske er å bli kvitt forkjølelsen så fort som mulig. Det er allerede lagt noen spennende planer for året, og jeg vil komme igjen med forberedelsene.

Det er i gjennomsnitt 200 på besøk her hver dag. Det synes jeg er veldig hyggelig, og jeg kommer til å fortsette å skrive om gjøremål både i hus og hage. Det er smart for meg også, da har jeg det nedskrevet et sted.


2 kommentarer :

 1. Hei og godt nyttår :)
  Nu har æ bladd gjennom de siste innleggene dine, nydelige og koselige bilder, skulle likt og vært i huset ditt, det ser så inmari koselig ut der :D
  Her i nord stormer det og sne og regn om verandre, mørkt og trist vær, lengter etter sol og sommer nu ;) Men nu går vi nu mot lysere dager, så det må nu snart bli bedre :)
  Forkjølesen kom snikende natt til julaften hos meg og, har hatt vondt i halsen og vært stemmeløs ;) Men det blir snart bedre.
  Ha en fin Lørdag åSHILD.

  Lisbeth :)

  SvarSlett