Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
tirsdag 23. juli 2019

Flammedans

Denne rosa ble plantet sommeren 2007. Det tok noen år før den hadde vokst seg stor og vakker. For dette er et blikkfang. Den er godt synlig fra veien som går forbi her. Som med så mange andre planter - blomstringen skulle vart mye lengre.

Den andre Flammentanz i hagen fikk stråleflekk i år. Etter det jeg forstår skyldes den fuktige våren og forsommeren. Den blomstrer, men ser litt stusslig ut med brune blader.

Det ble en fantastisk flott dag i hagen i dag. Det var fortsatt 25 grader klokka 21.30, like før sola gikk ned. Planen er dessuten lagt for morgendagen.1 kommentar :

  1. Fantastisk... veldig vakre roser du har.
    Det er så vakkert at de blomstrer hele sommeren.
    Kos deg.
    Hilsen fra Viola

    SvarSlett