Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
lørdag 20. april 2019

Vårtegn: påske

Det passet jo helt perfekt at Forsythia blomstret nå i påsken. Jeg beskjærer disse buskene kraftig på ettersommeren, og til gjengjeld blir det en flott blomstring.

I bedene er det store knopper overalt og jeg kan se fra dag til dag at staudene skyter fart. 

 

Det er pyntet til påske inne også, med gult. 

Bortsett fra sol og blå himmel, er det fortsatt litt kjedelig utsikt. Det ble sådd gress på jordet i fjor vår sammen med kornet, så det tar ikke lang tid før det er grønt der. Dessuten har jeg noen planer for området det jordet starter.

3 kommentarer :

  1. Hei Åshild! Spennende hageprosjekt du har :-)) God vår!

    SvarSlett
  2. Hyggelig med flere og flere livstegn ute i natur og hage. Her knopper rabarbraen seg, i alle fall. Spent på hvilket prosjekt du planlegger ved jordet.

    SvarSlett