Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
fredag 1. mars 2019

Vårtegn: Endelig mars


Noen år har det ligget masse snø på låvetaket 1.mars. I år er det neste bart. Det drypper alle steder, og jeg synes det er et godt tegn.

Gjennom årene har det variert fra full vinter og det svært sommerlig ved inngangen til mars. Jeg vet at det er meldt mange kuldegarder neste uke, og synes det er greit at det ikke er mye spirer å se. Det var Klatrehortenia i murveggen på låven som var kommet lengst.

Da snøen forsvant ble det også synlig hva jeg ikke gjorde sist høst. Som å sette alle plantekassene inn under tak.
  

Det blir utsikten fra spisestua mot øst som skal slå følge gjennom mars, april og mai.


2 kommentarer :

 1. Her er det kommet nysnø og er -10 ute nå. Så her er det enda bra vinter,og her i nord kommer ikke våren for om en mnd eller to. Så vi nyter vinteren litt til.
  Ha en fin kveld.
  Klem Christina

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er meldt en kuldeperiode her også, og jeg er forberedt på et snøfall til.

   Slett