Det var helt tomt med flatbrød i skapet, og jeg savnet det. Totalt sett er det nok bedre med flatbød med bremyk, enn en sjokoladebit. Heldigvis får jeg både hjelp på kjøkkenet og selskap til kjevlingen.
Vi fikk også brukt opp 1 kg kokosmasse som ble kjøpt inn før jul. Disse fløyelsmyke kokostoppene tiner egentlig fra fryseren og til kaffekoppen. Dessuten er de glutenfri.
for 23 timer siden
hei Åshild, morsomt å finne bloggen din.
SvarSlettDet ser ut som du holder på med flere ting, men jeg stoppet opp fordi jeg ser du har laget flatbrød. Jeg har nettopp fått takke og skal forsøke meg på flatbrød. Aldri gjort det før, men får bare begynne å prøve ut ulike oppskrifter.
Ha det fint!
Hilsen fra Turid
Her er min oppskrift. Sist søndal ble deigen delt i 50 g emer og kjevlet ca 30 cm store. http://bestemorsmat.blogspot.com/2017/08/flatbrd.html
Slett