Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.



Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.








onsdag 9. januar 2019

Neste fest

Jeg har aldri før brukt turkis i en borddekking. Det tror jeg det blir i april en gang. Turkis, rosa og hvite duker.

Sannsynligvis blir det hvite lys, rosa gerbera og flerfarga servietter. De skal jeg begynne å lete etter.

Det er så hyggelig å planlegge selskaper, og midt i mars skal vi også ha gjester. Da kommer mannens tidligere kolleger (tidligere, mannen har vær pensjonist i snart et år) for å smake på en lang rekke ulike øltyper. Også får jeg forsøke å innfri forventningene til maten vi skal spise. Hvordan jeg skal dekke det bordet har jeg ikke tenkt på enda, men det må jeg gjøre. Jeg kan dekke bordet en hel uke før selskapet og har derfor mulighet til å justere og gjøre nye innkjøp om det er nødvendig. Men i utgangspunktet ønsker jeg å bruke alt fra det rikholdige lageret i kjelleren.

Ingen kommentarer :

Legg inn en kommentar