Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
søndag 25. november 2018

Strykedagen


Alle dukene fra høstens moro var vasket og lå klar til stryking på vaskerommet. Og i dag strøk jeg meg gjennom de aller fleste. Det er til god hjelp å sette på en film eller Tv-program. En god teknikk er også greit. 

På dagens liste sto også planlegging av julens bord. Jeg kjøpte lyktene med gulltråder på salg tidligere i høst og bestemte meg for at de skulle være utgangspunktet. Jeg antok at de ubleka lindukene ville passe godt til, dessuten servietter i gull. Det enste som mangler nå er å finne blomster til de sorte glassene. De kan gjerne være gullfarget, for det fungerer helt greit med kunstige blomster.


   Ingen kommentarer :

Legg inn en kommentar