Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
fredag 10. august 2018

Årets legorydding

De to store barnebarna blir litt sjokkert over hvordan noen behandler biler og hus i Legobyen. For dem er rolleleken det viktigste. Det er mye å gjøre i Legobyen. Å kjøre bilene på veiene, fylle bensin på bensinstasjon, å være leger og sykepleiere på sykehuset eller å tømme søppel.

De to yngste har også oppdaget godbitene i absolutt riktig høyde. Men de har verken evnen eller interessen for rolleleik. Deres bidrag er mer av det brutale slaget.

Så det var på tide med en grundig gjenoppbygging.
Også i år ble det en bestilling til Lego. Jeg gir støvsugeren skylden for at det mangler noen brikker for å få alt helt komplett.

Neste gang alle kommer skal de to store få holde på i fred. Det finnes nemlig veldig mange brikker og hjulsett som vi kan bygge biler av sammen med de to små.

Jeg sparte på alle byggebeskrivelsene da settene var nye, de er helt nødvendig for å lage de kompliserte bygningene og artige bilene. Om dere ikke har det er løsningen nettsiden Brick Instructions. De påstår å ha byggebeskrivelser for alt Lego har hatt i salg.

Ingen kommentarer :

Legg inn en kommentar