Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
onsdag 22. november 2017

Planlegge julens bord

Denne lysestaken hadde passet godt inn i den ideen jeg har om borddekkingen i spisestua denne julen. Selv jeg måtte hatt minst to, kanskje tre var prisen var helt akseptabel selv om de bare skulle brukes et par uker. Men jeg sto imot. Jeg har heldigvis mange flotte lysestaker som passer til alle slags farger lys, og til alle årstider.

I år skal det bli hvitt  - helhvitt. Hvit duk, hvite lys, hvite servietter og hvite blomster. jeg skal fylle på med masse telys, kanskje kubbelys også i tillegg til de vanlige kronelysene. Eneste dekorelement jeg har planlagt er snøfnugg fra taket. Om det blir vellykket gjenstår å se. De siste årene har jeg hatt juleverksted for meg selv for å lage pynt til bordet. I år har jeg tenkt å gjenbruke gammel pynt. Inspirasjonen har jeg fått fra noen reklamer
Sølvtøyet er ikke pusset, og det er 32 dager til julaften.

3 kommentarer :

  1. Noen ganger må man bare stå imot. Det kan jo bli like fint å gjenbruke noe av det man har på nye måter, og det fyller mindre i skapene også. :) Gleder meg til å se bordet ferdig pyntet.

    SvarSlett
  2. Du er så flink til å planlegge, det er utrolig morsomt å følge med på forberedelsene dine.
    Og god bedring:)

    SvarSlett