Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
mandag 6. november 2017

Den siste 1 års dagen i år

I fjor høst var vi så heldig å bli besteforeldre til både ei jente og en gutt. I begynnelsen av september feiret vi den ene ettårs dag og på lørdag en ny.

Jeg hadde lovet å ta med sjokoladekake, og denne gangen ble den en helt enkel togkake. En langpanne med kake ble delt i smale striper og stablet til lokomotiv og vogner. Det gikk med tredobbelt porsjon med sjokoladekrem. I tillegg noen nonstop og seigmenn. Det skal ikke så mye til. Det aller viktigste er iallefall å få kaka ut av langpanna og opp på fat.

Ettåringen fikk også smake, noe hans storesøster og fetter ikke fikk da de fylte 1 år. Det følger noen privilegier med å ha noen som har gått opp løypa når det gjelder kake.

De to store har virkelig problemer med å vente til kaffen var helt klar.


Ingen kommentarer :

Legg inn en kommentar