Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
lørdag 16. september 2017

Sol i september

De siste ukene har hagen blitt forsømt. Bortsett fra at vi fikk plukket epler siste søndag så har det vært veldig vått. I allefall for plenklipping.

Heldigvis har det vært sol i går og i dag, og i hagen er det nå tydelige spor etter plenen som var blitt altfor lang. Jeg fikk  raket sammen et område i dag, og om det fine været fortsetter så tar jeg nok mer i morgen. I utgangspunktet er det bra for plenen at avklippet blir liggende, men ikke de store mengdene som det ble nå.

Etter utført oppdrag i hagen så fristet det å ta med en kopp te ut. Jeg leser som så mange andre nå, Skyggesøsteren. Boka var akkurat like spennende som de tidligere i serien.

Med meg ut tok jeg skinnfellen av villsau jeg fikk til bursdagen min. Det varmet godt.  Til vanlig henger den over kontorstolen min, for den er egentlig litt for fin til å brukes.

3 kommentarer :

 1. Jeg har også skinnfeller jeg bruker i stolene ute i hagen på litt kjølige dager og kvelder. Det varmer så godt, og på vinteren ligger de på gulvet ved sengen. Herlig med fine høstdager utendørs.
  Beste hilsen Ingrid på www.ingridtunheim.no

  SvarSlett
 2. Her har vi også endelig kunnet klippe plenen og kose oss litt i solen. Nå er det sykkel-VM i Bergen og byen viser seg fra sin beste side :)

  SvarSlett
 3. Nå vokser jo ikke gresset så fort på høsten da, så det var vel ingen krise. Men du så koselig det så ut med godstol med saueskinn, en kopp te og en god bok. Sånne stunder bare gir en masse energi!

  SvarSlett